OnStar.Uw persoonlijke assistent rijdt voortaan mee.

onstar

Opel introduceert OnStar in Europa. Met deze nieuwe persoonlijke mobiliteits- en dienstverleningsassistent wordt rijden niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. OnStar is de nieuwe,unieke technologie van Opel die u steeds in contact brengt met een deskundige adviseur en is vanaf heden beschikbaar op nagenoeg alle Opel personenwagens. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar biedt OnStar u toegang tot innovatieve diensten, van voertuigdiagnose en een smartphone-functie tot automatische hulp in noodgevallen.


AUTOMATIC CRASH RESPONSE.

Als u bij een ongeval betrokken bent en zelf geen hulp kunt inschakelen, schakelt het systeem automatisch hulp in.

  • Automatic Crash Response wordt geactiveerd op het moment dat de airbags worden opgeblazen.
  • Het Service Center legt direct contact met de auto en op hetzelfde moment wordt essentiële voertuiggegevens gedeeld met het Service Center.


WI-FI HOTSPOT*.

Uw auto is online.

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven- dus het wordt tijd dat we hotspots in onze auto’s hebben. U zult versteld staan wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt, vooral als uw hele familie in de auto zit. Uw kinderen zullen het ook fantastisch vinden.

*(Niet beschikbaar bij lancering in België.)


SMARTPHONE APP.

Hoeveel kilometer kan ik nog rijden? Hoe zit het met de bandenspanning? En waar heb ik mijn auto geparkeerd? De OnStar Smartphone app geeft u antwoord. De OnStar Smartphone App geeft bedieningscomfort een nieuwe dimensie.


24/7 NOODOPROEP.

Duiziligheid, flauwvallen, hartritmestoornis: als u, een passagier of een toevallige voorbijganger medische hulp nodig heeft is Onstar er om u te helpen.


HULP NODIG? ONSTAR!

Heeft u 's nachts autopech en is de batterij van uw mobiele telefoon leeg? Raak niet in paniek, maar druk op de service-knop.


HULP BIJ GESTOLEN VOERTUIG.
Wij helpen u de auto terug te krijgen.

Als u uw auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. Met OnStar kunt u dit controleren. Als uw auto daadwerkelijk is gestolen, kunnen wij u helpen om uw auto terug te vinden want OnStar werkt nauw samen met de lokale politie.


VOERTUIGDIAGNOSE.
Het beste soort verrassingen.

Systematische voertuigdiagnose houdt u up-to-date over de conditie van uw auto, zodat u tijdig actie kunt ondernemen en onverwachte reparaties voorkomt.


BESTEMMING DOWNLOADEN.
Aanwijzingen op aanvraag.

Waar is dat goede restaurant? Het museum moet hier ergens in de buurt zijn…..De gewenste bestemming vinden is niet altijd eenvoudig. Daar kan OnStar u bij helpen. Uw persoonlijke adviseur reageert op alle vragen en verzoeken en zorgt dat u uw bestemming nooit mist.


UW PRIVACY. UW BESLISSING.
Er is maar één persoon die bepaalt wat OnStar wel en niet kan doen: U.


-Zodra u zich voor OnStar heeft geregistreerd en geactiveerd, heeft u toegang tot alle OnStar Services.
-Voor de veiligheid vragen sommmige services uw PIN. Bijvoorbeeld voor het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van de portieren of bij hulp bij diefstal.
-Als u uw locatie niet met OnStar wilt delen, drukt u op de Privacy knop. OnStar zal dit verzoek alleen negeren bij een noodsituatie.
-OnStar zal uw informatie nooit verkopen. Uw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan OnStar en de daaraan verbonden of geassocieerde ondernemingen, retailers en bedrijven die namens OnStar werken (geselecteerde derde partijen) .

 

Kom langs voor een live demonstratie en ervaar zelf hoe geweldig deze Opel innovatie is!